Η Μαρία κι ο Αντώνης είναι ένα νέο ζευγάρι, που τους δένει μια σχεδόν μυθιστορηματική ιστορία. Η γνωριμία τους έγινε πριν χρόνια στο Βελβεντό, όταν η Μαρία, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμερική, περνούσε τις καλοκαιρινές της διακοπές στον τόπο καταγωγής των γονιών της. Αυτό που σύντομα δημιουργήθηκε ανάμεσά τους ήταν εκείνος ο φρέσκος και δυνατός καλοκαιρινός έρωτας ανάμεσα σε δύο εφήβους που έχουν μεγαλώσει διαφορετικά- και που γνωρίζουν πως η καθημερινότητά τους χωρίζεται από ωκεανούς, διαφορετικές ζωές και βιώματα.

Κάθε χρόνο, όταν οι διακοπές έφταναν πια στο τέλος τους, η ζωή συνεχιζόταν και για τους δύο κανονικά - με τη Μαρία να ζει στην Αμερική και τον Αντώνη στο Βελβεντό. Όμως, οι αναμνήσεις των διακοπών κι οι κοινές τους στιγμές παρέμεναν μέσα τους ζωντανές κι αναλλοίωτες. Κι έπειτα, έφταναν πάλι τα καλοκαίρια κι η σχέση τους αναβίωνε φυσικά, δηλώνοντας ανεπηρέαστη μέσα στο χρόνο.

Το μοτίβο αυτό συνεχίστηκε για χρόνια, με το ζευγάρι να κρατά ελάχιστη φυσική επικοινωνία κατά τη διάρκεια του έτους. Όλα άλλαξαν όταν ο Αντώνης πήρε τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσει στην Αμερική και να συναντήσει τη Μαρία. Κι έτσι, αυτός ο νεανικός καλοκαιρινός έρωτας έφτασε να μετατραπεί σε μια υπέροχη ιστορία αγάπης.

Ο γάμος τους αποφάσισαν να γίνει ένα καλοκαίρι στο Βελβεντό, στον τόπο όπου όλα ξεκίνησαν για κείνους. Στον τόπο των δικών τους ανθρώπων. Κατά την προετοιμασία της νύφης στο σπίτι των γονιών της, η συγκίνηση ανάμεσα στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους που έφτασαν από Αμερική, ήταν φανερή σε κάθε στοιχείο. Εκδηλωνόταν μέσα από ζεστές αγκαλιές, δάκρυα και γέλια χαράς.

Η τελετή του γάμου τους πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Βελβεντό. Η υποδοχή της πανέμορφης Μαρίας έγινε με παραδοσιακά όργανα, μουσικές, χορούς. Αλλά και με το τρυφερό και συγκινησιακά φορτισμένο φιλί του γαμπρού προς τη νύφη.

Στη δεξίωση του γάμου, το ζευγάρι χόρεψε τον πρώτο του χορό ως νιόπαντρο, εκπέμποντας αρμονία, τρυφερότητα και μια βαθιά ικανοποίηση για την ιδανικότερη ολοκλήρωση της πρωτότυπης ιστορίας τους.

Η next day φωτογράφιση του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε μια ζεστή μέρα στο Σκεπασμένο, λίγο πιο έξω από το Βελβεντό, σε ένα δασάκι καλυμμένο με πλατάνια και τρεχούμενα νερά. Το ζευγάρι περιηγήθηκε μέσα στο δάσος και φωτογραφήθηκε στο νερό, έχοντας σα φόντο το πιο ειδυλλιακό και παραμυθένιο σκηνικό.

Η αποτύπωση αυτής της απρόσμενης ιστορίας μέσα από τις φωτογραφίες μας, ήταν για μας τιμή και κίνητρο για την ωραιότερη ‘αφήγηση’ τέτοιων υπέροχων και μυθιστορηματικών ιστοριών αγάπης.


δειτε περισσοτερους γαμους