καλΩσ ηρθατε στο STUDIO DALLA-VRANOS


Η ιστορία μας ξεκίνησε το 1978, όταν δημιουργήθηκε το φωτογραφείο Δάλλα στο κέντρο της Κοζάνης, αποκτώντας δυναμική παρουσία στο χώρο της φωτογραφίας και του βίντεο γάμου και βάπτισης. Αποτυπώνοντας στο χαρτί αναμνήσεις ζωής και διατηρώντας τις ακέραιες μέσα στο χρόνο, χτίσαμε σχέσεις αμοιβαίας εκτίμησης και σεβασμού με τους πελάτες μας.


42 χρόνια μετά, η αγάπη κι η αφοσίωσή μας για την τέχνη της φωτογραφίας, παραμένει αναλλοίωτη. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία-και οικογενειακή πλέον παράδοση-στη φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση γάμου και βάπτισης, από το πρίσμα ωστόσο μιας φρέσκιας ματιάς και μιας σύγχρονης προσέγγισης. Η ανάγκη μας να εστιάσουμε στην ουσία του γάμου και της βάπτισης, τις πολύτιμες στιγμές και τα συναισθήματα που απορρέουν από αυτές, εκπληρώνεται μέσα από την αναγνώριση της διαφορετικότητας των πελατών μας, των αναγκών τους, καθώς και των υψηλών τους απαιτήσεων. Γνωρίζοντας τους πελάτες μας και κατανοώντας τις ανάγκες τους αλλά και το προσωπικό στιλ που χαρακτηρίζει τον κάθε έναν από αυτούς, αναπτύσσουμε μαζί τους μια οικεία και γνήσια σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας, με γνώμονα τη διαφύλαξη των πολυτιμότερων αναμνήσεων και στιγμών τους μέσα στο χρόνο.η φιλοσοφια μασ

Στη φωτογραφιση του γαμου και της βαπτισης

Επενδύουμε στη μοναδικότητα των πελατών μας. Εμπνεόμαστε από αυτήν και επιδιώκουμε να την αποτυπώνουμε σε κάθε στοιχείο της δουλειάς μας. Η «καθαρότητα» που εκπέμπει το φυσικό φως, σε συνδυασμό με την ανάδειξη αυτής της μοναδικότητας, είναι που κάνει τις φωτογραφίες μας ιδιαίτερες. Εστιάζουμε στη φυσικότητα και την αυθεντικότητα των στιγμών, προσπαθώντας να κρατάμε μια διακριτική παρουσία στις εκδηλώσεις που παρευρισκόμαστε. Η φιλοσοφία μας κι η προσέγγισή μας, ωστόσο, συνοψίζεται στη λογική του «δε βγάζουμε απλώς μια φωτογραφία, αλλά τη δημιουργούμε». Κι αυτό γίνεται πραγματικότητα μέσα από τη συνεργασία μας με τους πελάτες μας, με στόχο να «συνδημιουργήσουμε» εκείνες τις εικόνες που στο μέλλον θα τους δίνουν τη δυνατότητα να ανακαλέσουν στο μυαλό τους συναισθήματα, να ξυπνήσουν αναμνήσεις και να αναβιώσουν ξεχωριστές στιγμές μέσα από τη δύναμη της κάθε εικόνας. Όραμά μας να συνεχίσουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό την ιστορία και παράδοσή μας στην αποτύπωση των αναμνήσεων, μέσα από τη φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση του γάμου και της βάπτισης. Κι ακόμη περισσότερο, να συνεχίσουμε την παράδοση αυτή διατηρώντας τον ίδιο επαγγελματισμό, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την ευθύνη μας απέναντι στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται να μοιραστούμε και να διαφυλάξουμε στο πλάι τους μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές τους.