ερωτησεις & Απαντησεις

Συγκεντρώσαμε τις πιο συχνές ερωτήσεις που μας κάνουν τα ζευγάρια μας για τη φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση γάμου & βάπτισης και σας δίνουμε σύντομες, αλλά περιεκτικές απαντήσεις για να είστε ενήμεροι και τέλεια πληροφορημένοι!

ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΤΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΗΣ;

Θέλοντας να διευκολύνουμε και να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κατά την παράδοση των πρώτων δειγμάτων τούς προσφέρουμε ένα προτεινόμενο άλμπουμ με τις επιλεγμένες από εμάς φωτογραφίες. Δίνουμε, επομένως, στους πελάτες μας τη δυνατότητα να αποφασίσουν οι ίδιοι αν θέλουν να το χρησιμοποιήσουν αυτούσιο ή εν μέρει. Εναλλακτικά, μπορούν να επιλέξουν φωτογραφίες από τα δείγματα βάσει των δικών τους προτιμήσεων κι αναγκών.

ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ;


Ναι, κρατάμε πάντοτε το υλικό από κάθε γάμο ή βάπτιση για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την τελετή και την εκδήλωση, δίνοντας στους πελάτες μας την ευκαιρία να επιλέξουν στο μέλλον επιπλέον φωτογραφίες που επιθυμούν.

Υπαρχει η δυνατοτητα εκτυπωσης των φωτογραφιων σε αλλο υλικο, περα απο το συμβατικο χαρτι;

Ναι, προσφέρουμε πολλές επιλογές εκτύπωσης στους πελάτες μας, πέραν του γνωστού φωτογραφικού χαρτιού. Υπάρχει επιπλέον η επιλογή εκτύπωσης των φωτογραφιών σε διαφορετικά υλικά, όπως ο καμβάς, το μέταλλο, το ακρυλικό και το ξύλο. Για περισσότερες σχετικές πληροφορίες, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Δινετε τα ψηφιακα αρχεια των φωτογραφιων στους πελατες σας;


Ναι, οι φωτογραφίες παραδίδονται είτε μέσω εκτύπωσης είτε μέσω ψηφιακών αρχείων, ώστε οι πελάτες μας να λάβουν το υλικό στη μορφή που το επιθυμούν. Η ψηφιακή μορφή, ωστόσο, αφορά αποκλειστικά τα πακέτα φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης που συμπεριλαμβάνουν την επιλογή αυτή.

Τι ειναι το «βιβλιο ευχων γαμου art» που επισης αναγραφεται στα πακετα;

Το «βιβλίο ευχών γάμου art» είναι ένα custom-made βιβλίο ευχών, το οποίο προσαρμόζεται και σχεδιάζεται ειδικά για το κάθε ζευγάρι. Στο εσωτερικό του φιλοτεχνείται με φωτογραφίες υψηλής ποιότητας κι ανάλυσης, που επιλέγουμε από την pre-wedding φωτογράφιση του ζευγαριού και τις οποίες έπειτα εκτυπώνουμε σε fine art χαρτί. Έτσι, στα κενά που σχηματίζονται ανάμεσα στις φωτογραφίες του άλμπουμ, οι καλεσμένοι μπορούν να γράψουν τις ευχές τους στο ζευγάρι σ’ ένα πραγματικά ιδιαίτερο βιβλίο ευχών.


Υπαρχει η δυνατοτητα να γινουν αλλαγες και προσαρμογες στα υπαρχοντα πακετα του γαμου;


Ναι, αυτή είναι μια επιλογή που οι ίδιοι προτείνουμε στα ζευγάρια μας, επιδιώκοντας πάντοτε να καλύπτουμε τις διαφορετικές ανάγκες κι επιθυμίες τους- κι επομένως, σχεδιάζοντας τα πακέτα ακριβώς πάνω σε αυτές. Οι διαφοροποιήσεις στα πακέτα μας, προκύπτουν σε συνεννόηση με τα ζευγάρια-συνήθως πριν, αλλά ανά περίπτωση και μετά το γάμο.

Τι ειναι το «φωτογραφικο παρτι με φιλους» που αναγραφεται στα πακετα γαμου;


Μετά την τελετή του γάμου και πριν την έναρξη της δεξίωσης, συνηθίζουμε να φωτογραφίζουμε τα ζευγάρια μας με στενούς φίλους ή συγγενείς τους σ’ ένα μέρος της επιλογής τους. Έτσι, τα ζευγάρια μας έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν πριν το πάρτι του γάμου παρέα με τα πιο κοντινά τους πρόσωπα, σε αυθόρμητες στιγμές που θα ζήσουν, αλλά και που θα έχουν να θυμούνται στο μέλλον μέσα από όμορφες και ολοζώντανες φωτογραφίες.

Η next day φωτογραφιση αποτελει επιπλεον επιβαρυνση στο συνολικο κοστος ή συμπεριλαμβανεται στην τιμη;

Η next day φωτογράφιση δεν αποτελεί επιπλέον κόστος, αφού συμπεριλαμβάνεται στο συνολικό κόστος της φωτογράφισης του γάμου. Η μόνη επιπλέον επιβάρυνση έγκειται στα έξοδα μεταφοράς του συνεργείου στην τοποθεσία της φωτογράφισης. Υπάρχει, φυσικά, η επιλογή η after wedding φωτογράφιση να μην πραγματοποιηθεί, αλλά εμείς την προτείνουμε ανεπιφύλακτα στα ζευγάρια μας, αφού «συμπληρώνει» ιδανικά την ιστορία του γάμου τους, χαρίζοντας υπέροχες φωτογραφίες σε όμορφα τοπία με μεγάλη χρονική άνεση και κάτω απ’ τις ιδανικές συνθήκες φωτισμού στο μέρος κάλυψης της φωτογράφισης.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Ή ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΛΑΝΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΥ;

Η μουσική επένδυση του βίντεο γίνεται με συγκεκριμένα τεχνικά κριτήρια, ώστε να δώσει ένα άρτιο αποτέλεσμα κι επομένως, δεν αποτελεί κάτι που προτείνουμε στους πελάτες μας. Αν έχετε, παρ’ όλ’ αυτά, ιδιαίτερη προτίμηση σ’ ένα συγκεκριμένο τραγούδι ή κομμάτι, μπορείτε κάλλιστα να μας ενημερώσετε ώστε να χρησιμοποιηθεί μέσα στο βίντεο, συνδυασμένο με την ανάλογη υπόλοιπη μουσική επένδυση. Σχετικά με την επιλογή υλικού για το βίντεο, μπορείτε να μας δώσετε κατευθύνσεις ως προς το ύφος, το στιλ που φαντάζεστε, αλλά και τη διάρκειά του. Συγκεκριμένα ως προς τη διάρκεια, το βίντεο μπορεί να είναι σύντομο, περιλαμβάνοντας συλλογή με τα σημαντικότερα και πιο ενδιαφέροντα στοιχεία γαμήλιας τελετής και δεξίωσης ή εναλλακτικά να είναι πιο εκτενές και να περιλαμβάνει ολόκληρη την κάλυψη γάμου και δεξίωσης. Εξαρτάται καθαρά από τις δικές σας προτιμήσεις.

Πως ειναι εξωτερικα το αλμπουμ των φωτογραφιων;

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία υλικών κατάλληλων για το εξωτερικό μέρος των άλμπουμ, όπως δέρμα και ξύλο, πάνω στα οποία είναι εφικτή η χάραξη κειμένου, όπως για παράδειγμα τα αρχικά γράμματα του ζευγαριού. Οι συνδυασμοί είναι απεριόριστοι και γίνονται βάσει των αναγκών του κάθε πελάτη μας.

Ποσες ωρες πριν την εναρξη της τελετης του γαμου συνηθιζετε να επισκεπτεστε τα σπιτια (γαμπρου/νυφης/ζευγαριου), ωστε να γινει η καλυψη φωτογραφισης/ βιντεοσκοπησης;

Συνηθίζουμε να πηγαίνουμε με τα συνεργεία μας στους χώρους κάλυψης (σπίτι γαμπρού/σπίτι νύφης κ.τ.λ.) 3 ώρες πριν το μυστήριο, ώστε να έχουμε την ανάλογη άνεση χρόνου για μια πλήρη και λεπτομερή κάλυψη κι άρα, όσο το δυνατόν περισσότερο υλικό. Παρόλα αυτά, υπάρχει κι η επιλογή για περισσότερες ώρες κάλυψης της προετοιμασίας ανά περίπτωση και χωρίς επιπλέον χρέωση.

Πως πραγματοποιειται η πληρωμη της φωτογραφισης/βιντεοσκοπησης;

Η πληρωμή της φωτογράφισης, όπως και της βιντεοσκόπησης, πραγματοποιείται σε 4 δόσεις. Αρχικά, απαιτείται μια προκαταβολή στο συνολικό ποσό, ώστε να δεσμευτεί η ημερομηνία που επιθυμείτε. Λίγες μέρες πριν το γάμο, πραγματοποιείται η επόμενη δόση, ενώ ακολουθεί η τρίτη κατά την παραλαβή των δειγμάτων των φωτογραφιών σας, ένα μήνα περίπου μετά το γάμο. Η πλήρης εξόφληση γίνεται κατά την τελική παράδοση του υλικού.

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PHOTOBOOTH ΚΑΙ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ;

Αν κι ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει το photobooth ως φωτογραφικό θάλαμο, στη δική μας περίπτωση είναι μία κατασκευή με φόντο είτε χρωματικά ουδέτερο είτε σχεδιασμένο ειδικά πάνω σε κάθε ζευγάρι μας και στο «θέμα» του γάμου τους. Σε συνεργασία με τον florist της δεξίωσης, το photobooth μπορεί να στολιστεί επιπλέον και να αποτελέσει έτσι επιμέρους στοιχείο της διακόσμησης. Έχοντας σαν βάση το φόντο αυτό, ένα εξειδικευμένο συνεργείο δύο ατόμων, φωτογραφίζει τους καλεσμένους του πάρτι, εκτυπώνει άμεσα τις φωτογραφίες και τους τις παραδίδει (χωρίς καμία χρέωση από εκείνους). Αποτελεί ένα ξεχωριστό happening στη δεξίωση, δημιουργώντας ιδιαίτερη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε οικογένεια, συγγενείς και φίλους. Πέραν όμως της άμεσης εκτύπωσης των φωτογραφιών και παράδοσής τους στους καλεσμένους, υπάρχει επιπλέον η επιλογή ένα μέρος του υλικού αυτού να εκτυπωθεί και να χρησιμοποιηθεί στο άλμπουμ γάμου του ζευγαριού ή διαφορετικά να παραδοθεί ξεχωριστά στο ζευγάρι σε εκτυπωμένη ή ψηφιακή μορφή.