Ένα ηλιόλουστο καλοκαιρινό απόγευμα στον ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Κοζάνη τελέστηκε το μυστήριο του γάμου κι ενώθηκαν δυο αξιαγάπητα παιδιά, οι φίλοι μας, η Ρούσσα και ο Σπύρος.

Από μικρά παιδιά μαζί κι έπειτα από χρόνια, αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους ενώπιον Θεού κι ανθρώπων και να επισφραγίσουν την αγάπη τους με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Τηρώντας τα έθιμα και σε απόλυτη ευτυχία, η Ρούσσα απόλαυσε «τη μέρα της» στο έπακρο μέσα στο κατάλευκο νυφικό της. Παντού κυριαρχούσε το χρώμα του λευκού. Χαρά, γέλιο και χορός επικρατούσε και στα δύο σπίτια, νύφης και γαμπρού, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Μετά το γάμο, η δεξίωση διεξήχθη στο κέντρο Event Plaza με πολλούς φίλους και συγγενείς. Το πάρτι κράτησε μέχρι πρωίας και παρά την «γλυκιά» εξάντληση που ένιωθε το νεόνυμφο ζευγάρι, κατάφερε να πραγματοποιήσει το γαμήλιο ταξίδι του, όνειρο πολλών, στην πανέμορφη Σαντορίνη, όπου κι έγινε η next day φωτογράφηση με φόντο το Ημεροβίγλι, την Καλντέρα κι άλλα σημεία του νησιού.

Ευτυχισμένοι πόζαραν μπροστά στο φωτογραφικό φακό καθώς έδυε το ηλιοβασίλεμα, περπατώντας στα σοκάκια και μαγεμένοι και οι δυο τους απ’ το τοπίο που αντίκριζαν, ερωτεύονταν ακόμη παραπάνω ο ένας τον άλλο.


δειτε περισσοτερους γαμους