Η Όλγα κι ο Αντρέας είναι ένα νέο ζευγάρι που αγαπήσαμε απ’ την πρώτη στιγμή που τους γνωρίσαμε. Κι αυτό γιατί είδαμε σ’ αυτούς τη ζωντάνια και τη χαρά της ηλικίας τους, αλλά και την αφοσίωση κι ωριμότητα που απαιτεί μια σχέση μέσα στις δυσκολίες.

Η γνωριμία τους έγινε ένα καλοκαίρι στις διακοπές τους στις Κυκλάδες. Εκείνος ζούσε στην Αθήνα. Εκείνη στην Κοζάνη. Η δυσκολία της απόστασης, αν και υπαρκτή, δεν τους κράτησε για καιρό μακριά. Παρ’ όλ' αυτά, χρειάστηκε χρόνος, αλλά και μια γενναία απόφαση για να έρθει το επόμενο βήμα. Κι αυτή η απόφαση έγινε γεγονός, όταν η Όλγα άφησε την Κοζάνη για να μετακομίσει στην Αθήνα.

Η συνέχεια έφερε την απόφαση για γάμο. Κι οι δυσκολίες συνεχίστηκαν. Αυτή τη φορά σε σχέση με την προετοιμασία του γάμου. Μετά από κάποιες αντιξοότητες κατά την προετοιμασία, οι δυο τους κατέληξαν να κάνουν το γάμο τους στο Βελβεντό. Και παρά αυτά τα μικρά εμπόδια, θαυμάσαμε τη διάθεση και την επιμονή τους να ζήσουν τη στιγμή κι αυτή τη ξεχωριστή εμπειρία ζωής στο έπακρο!

Η προετοιμασία της νύφης έγινε αφορμή για διασκέδαση μαζί με φίλες, συγγενείς, μουσικές και χορό. Η προετοιμασία του γαμπρού, αντίστοιχα, μια μεγάλη γιορτή με φίλους, χαμόγελα, πειράγματα. Όπως ακριβώς αρμόζει σε μια προετοιμασία γάμου!

Ο γάμος τους στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Βελβεντό, είχε τη μεγαλοπρέπεια που είχαν φανταστεί. Η διακόσμηση, με τα τριαντάφυλλα και τα άνθη σε ροζ και φούξια τόνους να επικρατούν, οι γιρλάντες από φυλλώματα, τα κρεμαστά φαναράκια κι οι λεπτομέρειες του ξύλου, πάντρευαν ιδανικά το γήινο ρουστίκ στοιχείο με το ρομαντισμό και την ανεπιτήδευτη κομψότητα. Η νύφη έμοιαζε αέρινη μέσα στο υπέροχο ολόλευκο νυφικό της, καθώς διέσχιζε τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, όσο ο γαμπρός την κοιτούσε από μακριά να πλησιάζει κι η ματιά του έκρυβε θαυμασμό και μια γλυκιά ανυπομονησία.

Η δεξίωση που ακολούθησε, ξεχωριστή και με ουσία. Η αυθεντικότητα κι η ενέργεια που απέπνεε η κάθε στιγμή της βραδιάς, μας έμεινε αξέχαστη. Οι δυο τους είναι πραγματικά από τα πιο ερωτευμένα κι αγαπημένα ζευγάρια που έχουμε γνωρίσει κι αυτό έγινε αντιληπτό σε όλους μας μέσα από κάθε χαμόγελο και κάθε βλέμμα που μοιράστηκαν εκείνο το βράδυ.

Η Όλγα κι ο Αντρέας είναι ένα νέο ζευγάρι που αποδεικνύει ότι η ευτυχία κρύβεται στις στιγμές κι οι τυχόν δυσκολίες είναι απλά μια ευκαιρία για μεγαλύτερο δέσιμο.


δειτε περισσοτερους γαμους